24.1.2018

Hiljaa eteenpäin

Hiljaa etenee vauvaprojektin kanssa.
Tässä kuussa olen käynyt verikokeissa julkisen puolen tutkimuksia varten, sekä hakenut kaikki paperit yksityiseltä lähetettäväksi eteenpäin Hus:iin. Vielä pitäisi ehtiä käydä postissa punnitsemassa paperit ja ostaa sopivan hintainen postimerkki. On nimittäin aika painava kasa hoitohistoriaa koossa aina viime huhtikuulta saakka (sitäkin raskaammalla sisällöllä). Kaiken tämän jälkeen pitäisi vielä 4,5 viikkoa odottaa ensimmäistä aikaa lisääntymislääketieteen yksikössä.

Odotellessa yritämme toki raskautta apuna ainoastaan letrozole. Nyt on menossa kp21 ja peittoa on heiluteltu tunnollisesti koko viimeinen viikko. Ovulaatiotesti näytti plussaa jo viime viikon torstaina (kp15), eli nyt ei ole juuri enää mitään tehtävissä meidän osalta. Terveellisesti ja vähällä alkoholilla olen pyrkinyt elämään ihan vaan senkin takia, että julkisen puolen hoidot pystytään aloittamaan hyvistä lähtökohdista.

Tästä kierrosta jos ja kun ei natsaa, niin seuraavan kierron aloitus on jo odotettavissa ensi viikolle. Toivottavasti se on viimeinen "luomu"kierto ja sen jälkeen heti maaliskuussa alkaisikin jo seuraava koeputkihoito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti