26.11.2018

PP5 - oireeton

Viimeistään kaksi päivää siirron jälkeen teki taas mieli alkaa googlailemaan kaikkea alkuraskauden ensioireista. Mikä on sinänsä hassua, sillä olen ollut taas tyystin oireeton, jos ei rintojen aristusta lasketa. Salaa olen toivonut pientä verenvuotoa, jota voisi tulkita kiinnittymisvuodoksi, tai nipistelyä alavatsalla, mikä voisi myös kertoa kiinnittymisestä. Mutta ei. En saa ikinä mitään näistä.

Rintojen arkuuttaa en jaksa enää ottaa huomioon, koska raskausoireena sen pitäisi alkaa vasta viikon päästä mahdollisella 4. raskausviikolla. Tämän lisäksi olen kärsinyt rintojen arkuudesta nyt monessa edellisessä kierrossa aina n. viikko ennen kuukautisten alkua. Tästä syystä on jo käynytkin mielessä, että arkuus onkin merkki KP1:sen lähestymisestä. Yritän ajatella positiivisesti, mutta on se vaan niin vaikeaa uskoa onnistumiseen.

Internet on täynnä kaikenlaisia listoja siitä, että mistä voi päätellä olevansa raskaana jo 3. viikosta alkaen. Yllättäen listat ovat täynnä samanlaisia asioita ja tuntemuksia, joita voi kokea myös kuukautisen lähestyessä. Kaikista raivostuttavin oire on kuitenkin "se tunne" tai "sisäinen tieto" siitä, että on raskaana. "Sen vain tietää sisimmissään, kun on raskaana" - innokkaimmat neuvovat. Oma sisimpäni on aivan hiljaa.

2 kommenttia:

  1. Täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä! Toivon, että nyt olisi teidän vuoro saada se plussa! Oon kanssa paljon miettinyt tota palstojen "sen vaan sit tietää, kun on raskaana"- oiretta. Ois vaan niin kiva päästä kokemaan, että miltä se sit oikeesti tuntuu tälleen piinapäivinä, kun se tärppi on käynyt :) Itse olen kanssa päätynyt siihen tulokseen, että tuosta rintojen aristuksesta ei voi päätellä sitten yhtikäs mitään, nimimerkki: "kaikki mahdollinen aristus ja aristamattomuus johtanut menkkoihin" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin totta täälläkin "kaikki mahdollinen aristus ja aristamattomuus johtanut menkkoihin" :D Täällä taas aristus kasvanut ja lievää turvotusta. Jos jotain on eritavalla verrattuna muihin piinapäiviin, niin en enää luota tippaakaan, että se olisi merkki raskaudesta vaan että pian ne menkat sieltä tulevat. Kiitokset peukuista ja varpaista! :) Täällä yhä unelmoidaan siitä "erityisestä tunteesta".

      Poista