1.3.2019

Sokkokierto

Siinä kävi taas niin, että ei tullut oikein bongattua ovulaatiota varmuudella tässä kierrossa. Yhtä haasteellista siis kuin aiemminkin. Olin reissussa, kun sain vahvimmat viivat ja harmitus oli suuri, kun en ollut silloin kotona mieheni kanssa. Outoa oli, että hailakat viivat ilmestyivät testiin vielä kauan parempien viivojen jälkeen, aivan kuin ovulaatio olisikin ollut vasta edessäpäin. 1,5 viikon testaamiseen jälkeen kyllästyin tikkuihin ja luovutin, vaikka jonkunlaista positiivista koko ajan näyttikin. Tässä kuussa alkaa lääkkeellinen kierto ja laitan kaikki toiveeni siihen. Nyt sitten kaikki varpaat ja sormet ristiin, että tämä kierto kestäisi sen normaalin 28 päivää ja kuukautiset alkaisivat ensi viikolla. Tämä siitä syystä, että uusien työreissujen takia taas huhtikuussa PAS voi onnistua vain tähän väliin ilman suurempaa harmia töiden suhteen. Niin toivon, että onni olisi pitkästä aikaa taas meidän puolella.

Noin muuten raskaaksi jälleen tuleminen tuntuu aika utopistiselta ja kaukaiselta ajatukselta. Outoa ajatella nyt kuukausien jälkeen keskenmenosta, että se oli hetken aikaa myös meille totta. Olotilani on tasaantunut ja pystyn ajattelemaan menetystä ilman itkuun pillahtamista, mutta en ole oikein onnellinenkaan. Odotan muutosta ja ennen sitä tulen olemaan oman elämäni ulkopuolinen.

6 kommenttia:

  1. Toivon todella, että menisi toivomallasi tavalla. Kummallista, jos ovistestit antoivat poikkeuksellisia hailuroita myös oviksen jälkeen. Itselleni piirtyy ennen ja jälkeen kyllä aina jonkilaiset viivat, mutta hyvin haaleat. Eipä sitä tiedä jos se olisikin merkki jostain hyvästä.

    Hyvä kuulla, että km:n käsittely on ehkä hieman helpottunut. Tunnistan kyllä hyvin tuon tunteen, että onnellisuutta on vaikea löytää km:n jälkeen. Usko myös helposti horjuu, mutta te kuitenkin onnistuitte ja se on hyvä merkki myös jatko onnistumisen kannalta.
    Kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma <3
      Nyt olen taas työreissussa pakattuna kaikki lääkkeellisen kierron lääkkeet, tamponit ja raskaustesti - varaudu on joka skenaarioon.

      Poista
  2. Toivon sydämeni pohjasta, että pääsisitte PAS:iin huhtikuussa <3
    Jos meillä molemmilla menee asiat suunnitelmien mukaan, niin päästäisiin varmaan piinailemaan yhdessä alkionsiirron tuloksia sitten huhtikuussa!

    Haha, tuttu juttu tuo kun mukana reissussa on lääkkeet, kuukautissuojat ja raskaustestit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukautiset alkoi viimein ja nyt näyttää siltä, että PAS toteutuu tähän kiertoon (miljoona riemunkiljahdusta) ja piinapäivät osuisi maaliskuun loppuun ja huhtikuun alkuun. :)

      Poista
    2. Jes, täältä vielä toiset miljoona riemunkiljahdusta sinne! Minä piinailen sitten toivottavasti viikon-pari sinun perästä!
      Tsemppiä!

      Poista
    3. Kiitos paljon tsempeistä :) <3

      Poista