18.9.2021

Vuoto

 Ihmismieli on ihmeellinen. Herään seuraavaan päivään ja minulla on vahva tunne siitä, että kaikki ei ole hyvin. Alavatsan tuntemukset, jotka alkoivat plussauksesta lähtien, ovat nyt poissa. Rintojen aristus on laimentunut. Ihan kuin uusi elämä olisi lakannut kasvamasta ja mitään ei olisi ikinä ollutkaan. Rauhoittelen itseäni, että kaikki on hyvin, kunhan ei ole kipuja ja verta. Minä aion saada tämän lapsen! 

Seuraavana iltana pyyhkiessä näen sen. Paperi on värjäytynyt punaiseksi. Sydän jättää lyönnin väliin. Olen kauhuissani, mutta pian mieli on vain tyhjä. En jaksa enää itkeä.

Hyväksyin jo sen, etten tulee saamaan omaa lasta, mutta miksi meitä kiusataan yhä tällä turhalla toivolla. Eikö jo riittäisi? Ei näköjään olla saatu kärsiä vielä tarpeeksi. Me vaan ansaitsemme nämä loputtomat menetykset.

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Olen pahoillani! :( Onko vuoto ollut runsaampaa vai oliko kyse vain tuosta yhdestä pyyhkäisykerrasta? Pienet vuodot alkuraskaudessa ovat yleisiä ja tavallisia. Olet ajatuksissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Vuotoa tullut nyt kolmatta päivää. Aika vähänlaisesti ja taittunut enempi ruskeaan. Jos olisi joku toinen nainen kyseessä, niin ei olisi varmaan niin paljon syytä huoleen, mutta kun tiedän liian hyvin miten epäkelpoja munasoluni ovat pidempään kasvuun. Tämän lisäksi hävinneet oireet vahvistavat tuntemuksia menetyksestä :( Rinnoissa tuntuu vielä hiukan ja janottaa, mutta ei mitään sen enempää.

   Poista
  2. Oireet voivat tulla ja mennä alkuraskaudessa. Toivottavasti kaikki olisi hyvin!

   Poista
 2. ❤ Kuulostaa niin epäreilulta ja kohtuuttomalta.

  Toivotaan, että kaikki olisi kuitenkin hyvin. Mulla itselläni on kaikissa viidessä alkaneessa raskaudessa tullut vähintään tuhruvuotoa jossain vaiheessa alkuraskautta ja oireetkin ovat aaltoilleet miten sattuu. Kaksi on onnistunut ja kaksi mennyt kesken. Viimeisimmä tuomiota vielä odottelen.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos viestistä. On tämä sellaista arpapeliä - 50-50 mahdollisuudet. Tai minun kohdallani ehkä 90-10 kallistuneempana sinne huonompaan suuntaan :/
   Paljon onnea plussasta <3 Ja ennen kaikkea tsemppiä näihin epätietoisuudella ja sekavilla ajatuksilla täytettyihin maailman hitaimpiin alkuraskauden viikkoihin!

   Poista
  2. Kiitos ihan miljoonasti! ❤

   Nämä taitavat tosiaan olla niitä elämän hitaimpia viikkoja. Kovasti voimia niiden läpi kahlaamiseen ja hurjasti onnea matkaan, koska onnihan se lopulta on, joka nämä asiat ratkaisee. ❤

   Poista