7.8.2018

Lapsettomuushoito nro 2

Edellinen kierto venyi taas todella pitkäksi ja pääsin ilmoittautumaan lapsetttomuushoitoon julkiselle puolelle kuukautisten alettua vasta nyt elokuun puolella. Heti seuraavana päivänä ilmoittautumisen jälkeen kuulin aivan ihania uutisia - saan vihdoin aloittaa pistoshoidon kp3:sta ja punktiollekin on tehty alustava varaus! Päällimäisenä tunteena on valtava helpotus siitä, että saan viimein kauan kaipaamani hoidon ja toivonkipinä palaa suurempana kuin pitkään aikaan.

Tänään pistin 10 kuukauden pistostauon jälkeen Gonal F - lääkekynästä. En jännittänyt yhtään ja tuikkasin hymyissä suin lääkkeen vatsanahasta sisään. Pistäminen ei ole koskaan ollut näin kivaa, niin vapautunut olo on siitä, kun hoito on alkanut :)  Olen onnellinen.

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva juttu! Nyt varmasti helpottaa myös stressiä, vaikka onkin uudenlaista jännitettävää. Mulla alkaa pistäminen huomenna, joten aika samassa tilanteessa ollaan. Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, on kyllä niin valtavan kevyt, mutta samalla innostunut olo käynnissä olevasta hoidosta. Hurjasti tsemppiä myös sinne!

      Poista
  2. Aivan ihanaa, että pääsit aloittamaan hoidot ja pistämisen! :) Kovasti tsemppiä sinne ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin ihanaa :) Kiitos paljon tsempeistä ♥

      Poista