5.5.2019

5. alkionsiirto

Jälleen on kyytiläinen haettu matkaan ja piinapäiviä elellään. Tuntuu hassulta, sillä edellisistä piinailuista on niin vähän aikaa ja kaikki tuntuu ihan normilta. Voiko piinapäiviinkin jo rutinoitua? Samalla progynovan ja lugesteronien käyttäminen tuntuu jo niin arkipäiväiseltä, etten muista enää millaista on olla ilman niitä.

Tämä alkionsiirto on ollut siitä poikkeuksellinen, että minulla on ollut tuntemuksia jo heti seuraavana päivänä siirron jälkeen. Alavatsa on turvonnut, sekä minulla on ollut menkkamaisia lieviä kipuja, mikä on ehdottomasti hyvä merkki. Mitään ei voi tietysti sanoa näistä tuntemuksista varmoiksi onnistuneen kiinnittymisen kannalta, mutta olen nyt ehdottomasti enemmän toiveikas kuin viime kerralla, kun ei ollut yhtään mitään alkuraskauden oireita missään vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että olet positiivisella mielellä!
    Josko tämä toisi teille nyt sen niin kauan ja hartaasti kaivatun ihmeen.
    Minulla oli myöskin siirrosta seuraavina päivinä ihan sellaisia ajoittaisia menkkatuntemuksia. Sitten ne katosivat kuin tuhka tuleen. Ja nyt viikonlopun aikana oli taas pari kertaa sellanen menkkajomoilu olo, mutta sekin katosi.. Tiedä sitten onko hyvä vai huono juttu.
    Oliko muuten niin, että sinulla on pitänyt tuo progynova+lugesteron kombo menkat aina visusti poissa niiden lääkkeiden lopettamiseen asti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin kaikki menkkamaiset tuntemukset on melkein jo tyystin hävinneet ensimmäisten päivien jälkeen.

      Näin on, että ei tarvitse odotella kuukautisten alkamista ennen kuin progynova+lugesteron -kombon on lopettanut. Itselläni meni 7 päivää, että kuukautiset alkoivat lääkkeiden lopetuksesta edellisessä lääkkeellisessä kierrossa. Jostain luin, että yleensä tähän menee 1-1,5 viikoa. Kokemuksesta voin sanoa, että keskenmenovuotoa eivät nämäkään lääkkeet pitele.

      Poista