20.12.2018

Epävarmuutta

Vaihtui viikko 7+0, mutta niin se vaan on, että huoli on jatkuvasti läsnä, vaikka raskaana vihdoin ollaankin. Eilen ja tänään huonovointisuus on hellittänyt otteestaan ja nyt mietityttää jatkuvasti, enkä onko siellä sittenkään mitään (vai voiko kesken pahoinvointiviikkojen olla parempiakin päiviä?!). Rintojakin aristaa vain hiukan enää. Tämän lisäksi olen alkanut huomaamaan lieviä alavatsatuntemuksia ja en voi olla ajattelematta, että milloin tuntemukset yltyvät kunnon kivuiksi saakka ja menetän kaiken. En pysty rentoutumaan ja hellittämään huolesta - ja näin varmaan on raskauden loppuun saakka, jos sinne asti päästään (ja etenkin sen jälkeen).

Huomenna saan jotain vastauksia tähän epävarmuuteen, sillä on varhaisultran aika. Toivon, vaadin ja epätoivoissani rukoilen, että kaikki olisi kuitenkin hyvin.

4 kommenttia:

  1. Minulla aaltoili olo ihan kunnolla. Viikko hirveää pahoinvointia, sitten taas muutama päivä täysin normaali olo, ei raskaudesta tietoakaan. Ja sitten oireet tulivat taas takaisin. Välillä rinnat olivat niin arat että liivitkin sattuivat, välillä niissä ei ollut mitään eroa normaaliin. Kipujakin oli, välillä koviakin. Tsemppiä ultran odotteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä ja tsempeistä <3 Mukava kuulla vastaavista kokemuksista. Ehkä tulee vielä ikävä näitä parempia päiviä, jos saan pahan olon takaisin.

      Poista
  2. Miten ultrassa meni? Toivottavasti sait hyviä uutisia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä uutisia <3 Kirjoitan siitä enemmän pian.

      Poista