18.11.2017

Vielä pistämisestä

 Eilen illalla tuskailin tavallista enemmän pistämistä, sillä mielessä oli vieläkin ei niin hyvä 1. kokemus Orgalutranin piikin kanssa.

 Pistän aina Bemfolan ennen Orgalutrania. Hassua, mutta tällä kertaa Bemfolan laittaminen sattui tavallista enemmän ja sain vertakin valumaan, mitä tapahtuu vain harvoin. Minulla oli pitkä tauko ennen kuin sain laitettua Orgalutranin vatsanahkaan. Sitä ennen piti pyytää miestäkin kannustamaan pöydän toiselle puolen. Taas piikki iskeytyi takkuisesti läpi ihon, mutta ihmeellisesti en tuntenut kipua juuri lainkaan. Ihanaa huomata, että Orgalutran on myös mahdollista pistää kivuttomasti.

 Tätä ajatusta tarvitsen nyt mieleeni tsemppaamaan enemmän kuin ikinä, sillä tänään vietän pistämisen ajankohdan pikkujouluissa. Pistämisoperaatio tulee siis suorittaa ystäväni vessassa kesken juhlien. En haluaisi millään lähteä kotiin aikaisin piikkiin takia, sillä koolla on joukko ystäviä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Useimmat ovat lähdössä juhlien jälkeen kaupungin yöhön jatkoille, ja voi olla että itsekin haluan mennä joukon mukana. Nyt vaan hirvittävästi onnea minulle, että pistäminen menee vieraassa paikassa hyvin välittämättä riehakkaasta pikkujouluhälinästä oven takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti