25.11.2017

Viesti klinikalta

Näin aamuyöstä levotonta unta, että olin klinikalla selvittämässä ainokaisen munasoluni tilannetta. Muistan, kuinka tiirailin mikroskoopilla helmimaljan elämän atomia ja pystyin erottamaan sen jakautuneen monisoluiseksi blastokystiksi. Tunsin valtavaa onnea ja helpotusta. Uni halusi rauhoittaa yöllä vellovaa mieltäni mahdollisista huonoista uutisista, jotka odottaisivat minua aamulla.

Heräsin ja katsoin heti kännykkääni, joka vilkkui sappuneesta viestistä. Olin pettynyt, että olinkin nähnyt vain unta ja avasin viestin hätäillen. Sydämeni värähti sisäänpäin. Hedelmöittynyt munasoluni on jakaantunut alkioksi! Toivo elää siis yhä ja ajanvaraukseni tiistaille alkion siirtoon pidetään voimassa. Kuinka jotain niin pientä voi rakastaa jo näin paljon?


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Lia! Vuosi sitten olin samassa tilanteessa kuin sinä. Viidestä lähti vain yksi kehittymään, mutta se yksi riitti. Valitettavasti ei jaksanut sitten kahdeksatta viikkoa pitemmälle, mutta kuitenkin. Joskus se yksikin riittää! Pidän peukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paljon kiitoksia kannustuksesta! Haluan kovasti uskoa, että tämän yhden kanssa onnistuisi ja ihme tapahtuisi vihdoin meille.

      Poista